14 Şubat 2010 Pazar

Defne Hayvanat Bahçesinde

Evde eşleştirme kartlarımızla çiftlik hayvanlarımızı bir araya getirip bir çalışma yaptık. Havada bugün Ankara'da güzel olunca babamızın aklına hayvanat bahçesine gitmek geldi hemen hazırlanıp yola koyulduk.
Bizim gibi güzel havadan faydalanmak isteyenler çoktu ve gişede sıra oluşmuştu. Defne şapkasını çıkarmaya çalışırken babamızda bilet almak için sıraya girdi.
 
Gezi yolunda parkurlara numaralar verilmişti bizde onları takip ederek ilk akvaryumları ve yırtıcı kuşları gezdik ardından da köpekleri. Defne köpeklere el ve ayak sallayarak sesler çıkararak tepkiler verdi.
 
Yolumuza devam ettik.
Sağda ve solda büyük hayvanları görünce hepsine bakmaya, hareketlerini incelemeye başladı ama biraz da mahsumlaşarak açık havadan mı yoksa sabah az uyuduğu için mi babasının kucağında uyuya kaldı bizim minik kızımız. Çok üzüldük onun için gelmiştik, bir çok hayvanı daha görmemişti bile bir sonraki gelişimizde geziye tersten başlamaya karar verdik çünkü en heybetli ve güzel hayvanlar sondaydı ve kızımız bunları göremedi. Ama babamız onları evde bilgisayarda göstermek üzere görüntüledi.
 
Sevgililer gününe uygun pozlarda yakaladı hatta :) Bu gün      Sevgililer Günü
Dönmek için arabaya biner binmez Defne uyandı ah be kızım az önce uyansaydın da aslanların nasıl kükrediklerini duysaydın ya. Karnımız çok acıkmıştı ve babamız bizi yemeğe götürdü tabiki her yer kalpten balonlar neon ışıklar ve süslerle bezenmişti. Defne'ye de küçük bir hediye verdiler ARABA yan masaya gelen küçük kıza da bebek verilince anladık ki Defne'yi erkek sandılar :) hemen söyledik garson amcasına siz bizim kızımızı erkek mi sandınız!!! amcası pardon diyip hatasını düzeltmek için bir de bebek hediye etti hediyesini verirken de sanki içine doğmuş gibi sakın ilerde onu erkek sanıp araba verdiğimizi söylemeyin dedi bende günlüğüne yazacağımı söyleyip izin aldım ama bebekle değilde arabasıyla oynamayı tercih etti. Yeni bir şey daha öğrendi Defne SEVGİLİLER GÜNÜ... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder