17 Nisan 2010 Cumartesi

DİŞ BULGURU PARTİSİ

Sevgili kızım uzun zamandır planlamış olduğum diş partini sonunda gerçekleştirebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle sana yapılan hazırlıklardan bahsetmek istiyorum. Gelen misafirlerimize bu günün bir hatırası olarak kalabilecek güzel bir şeker sepeti hazırladık içine anlamlı bir yazı (Bu gün burada benim dişlerim çıktığı için toplandık. Hepinize gelmiş olduğunuz için teşekkür ederim. İnci gibi dişler bana, tane tane hedikler sizlere olsun 17.04.2010 Defne AKCA) ekleyip üstünede senin resminden süsler yaptım resminin üstünde de (İlk dişlere selam, yaramazlığa devam yazıyordu). (diş bulguru nasıl yapılır diye araştırırken rastladım bu yazılara ama o kadar çok siteye baktım ki hangisinden aldığımı karıştırdım referans veremiyorum üzgünüm :( )

Apartmandaki girişimizden odaya kadar her yeri süsledik organizasyon tam olmalıydı.
Güzelce bir sofra kurduk babaannen diş bulgurunu yaptı anneannen börek çörek taa Antalyadan sana kurabiyeler bile geldi anneannenin komşusundan yaş pastanı yaptırdım üstüne diş resimleri eklettim ve ve resminin üstündeki yaramazlığa devam sloganını orayada yazdırdım :)
Önce dualar okundu sonra, diş bulgurun dağıtıldı ve sonrada en heyecanlı kısıma geçildi tepside sana hazırladığım meslek seçimlerinden neyi seçecektin acaba???

 
Tepside bulunanlar ayna, tarak, makyaj fırçası, ilaç kutusu, makas, bilgisayar mouse, steteskop,altın bilezik,  ingilizce sözlük :)  sonuç muuuuuu?
 Steteskop sen seçimi yapınca başından aşşa bulgurlarıda babannen attı ha birde 32 tane yakana iliştirdiğimiz bulgurun var 32 dişinde sapa sağlam çıksın diye sonrada resim faslı
Hediyelerinide açtıktan sonra partimiz son buldu ama akşamda devamı vardı
EMEĞİ GEÇEN ve GELEBİLEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

1 yorum:

  1. organizasyon süper şekerim bayıldım herşey dört dörtlük bu kızlar böyle anneleri babaları aileleri olduğu için çok şanslı öpüyorum sizi :)

    YanıtlaSil